Klar tale

- REDSKABER TIL KOMMUNIKATION PÅ ARBEJDSPLADSEN


KLAR TALE - BOOK FORFATTEREN


Forfatteren til bogen, Carsten Fog Hansen, kan bookes til besøg hos jer, enten til et enkelt foredrag eller til et kursus af kortere eller længere varighed.


Indholdet tilpasses jeres målgruppe og konkrete behov og kan enten komme omkring alle fem temaer, der også dækkes i bogen, eller fokusere mere på enkelte områder, hvis det er det, I ønsker.

Varighed og pris

Foredragene tilpasses jeres konkrete behov og kan være alt fra to timers inspiration ved et personalemøde, til et længere forløb på flere dage.

Prisen fastlægges ud fra jeres konkrete behov og situation, så skriv for et uforpligtende tilbud.


Kørsel godtgøres efter Statens gældende takster.
Alle priser, hvor ikke andet er fremført, er moms frie jf. momslovens § 13, stk. 1, nr. 3 og eksklusiv kørsel og evt. udlæg.

Praktisk

Carsten kan komme ud til jer, eller foredrag/kursus kan holdes i lejede lokaler i Valby ved København. Holdes det i Valby, tilføjes en merpris på kr. 700,-.

Ved oplæg hos jer, skal der helst være projektor og computer til rådighed, men er dette ikke muligt, så finder vi en løsning.

Kontakt


Hvis I har interesse i et foredrag eller kursus med Carsten, så skriv for et uforpligtende tilbud til:
carsten@klar-tale.dk
”Det var inspirerende og forfriskende at have besøg af Carsten Hansen på kursus for administrative medarbejdere. Carsten er god til både at sætte sig ind i deltagernes hverdag og til at formidle en teoretisk, men dog let forståelig ramme for hverdagens kommunikation og mindre konflikter på arbejdspladsen samtidig med, at han inddrager deltagerne.”
- Christian Petersen - Chefkonsulent i Efterskoleforeningen


”Carsten er en meget dygtig underviser med stærke didaktiske kompetencer, der med indlevelse, engagement og blik for hver enkelt deltager får rigtig meget ud af sin undervisning.”
- Palle Pors - uddannelseschef, SOSU Sjælland


www.klar-tale.dk


Kontakt: carsten@klar-tale.dk