Klar tale

- REDSKABER TIL KOMMUNIKATION PÅ ARBEJDSPLADSEN


KLAR TALE - FORFATTEREN

Klar tale er skrevet af Carsten Fog Hansen, der er Cand.Pæd.Pæd. fra Aarhus Universitet med speciale i praktikeres brug af viden i praksis. Derudover er Carsten pædagog og har mange års erfaring fra den pædagogiske praksis. Han har desuden i en årrække undervist både pædagoger, kommende social- og sundhedshjælpere, samt erhvervsfolk og ledere i de temaer som denne bog dækker, ligesom han har rådgivet folkevalgte politikere og erhvervsfolk i deres personlige fremtræden og kommunikation.Bibliografi


Som forfatter har Carsten tidligere bidraget til tre bøger og én undervisningsportal.


2012: Lars Elstrup – fra indersiden
Anmelderrost biografi om Lars Elstrup, fodboldspilleren, der spillede sig ind i danskernes hjerter, da han sparkede Danmark i semifinalen i kampen mod Frankrig under EM ’92, men var plaget af et følelsesmæssigt turbulent liv, hvor lammende præstationsangst, tvivl og depression fylder det hele på trods af den fodboldmæssige succes.
Informations Forlag, 2012.
Læs mere her

2013: Mere økonomi for pengene

Skrevet i samarbejde med Louise Frost og Gustav Juul, der er tidligere værter på Tv-programmet Luksusfælden. Bogen giver konkrete og praktiske råd til, hvordan man får pengene til at række længere og undgår, at havne i økonomisk uføre.
Peoples Press, 2013.
Læs mere her

2015: EDU’s fagportal

En af flere forfattere til en række temaer, til brug på ny fagportaler til erhvervsuddannelsen, til brug på forløbet "Sundhed, omsorg og pædagogik".
Forlaget Munksgaard, 2015.


www.klar-tale.dk


Kontakt: carsten@klar-tale.dk